
Contact Us 0800 100 8000 / 001 803 442 242
A soft doughy mixed product preparation, that is too hot, is sloppy, fails to stay in shape and can stick to the forming plate, results in unnecessary waste and rework. A common solution is to add ice water, dry ice or, in some cases, frozen ingredients during the mixing or blending step. This, however, is not very precise, and can be time consuming, or even unhygienic. Often the result fails to achieve the ideal texture and temperature for a quality formed product. An increasingly popular alternative is the fitting of a tailor made liquid nitrogen or CO₂ injection system to the mixer or blender.
Pakar Teknologi Pangan, Inggris
Will the cold nitrogen or CO₂ damage my product?
Air Products gases, typically provided in gaseous and liquid form, enable customers in a wide range of industries to improve their environmental performance, product quality, and productivity.
Tim aplikasi kami yang berpengalaman di seluruh dunia dapat menggunakan pengetahuan industri dan aplikasinya untuk memberi Anda pasokan karbon dioksida terkompresi atau cair dan solusi teknologi untuk memenuhi kebutuhan unik Anda.
Berguna sebagai gas, karena sifat inertnya, dan sebagai cairan untuk pendinginan dan pembekuan. Hampir semua industri dapat memanfaatkan sifat uniknya untuk meningkatkan hasil, mengoptimalkan kinerja, dan membuat operasi lebih aman.
Dikirim dengan truk dan disimpan di lokasi Anda baik sebagai cairan dalam tangki kriogenik atau sebagai gas dalam tabung bertekanan tinggi berdasarkan volume, tekanan yang diinginkan, tingkat kemurnian, laju aliran, dan pola pengoperasian.